93 665 58 75 – info@etif.es

SUBVENCIÓ PER A LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DE COMERÇOS I PYMES

SUBVENCIÓ PER A LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DE COMERÇOS I PYMES

SUBVENCIÓ PER A LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DE COMERÇOS I PYMES

 
-OBJECTIUS:

L’objectiu del programa és modernitzar i impulsar comerços i micropymes perquè es dotin d’eines i coneixements de gestió que els facin més competitius i eficaços.

 

-A QUI VA DIRIGIT?

Associacions, entitats o organitzacions del sector del comerç, serveis, artesania i moda, com:

– Entitats territorials sense ànim de lucre

– Gremis i entitats sectorials sense ànim de lucre

– Associacions de Mercats Municipals sedentaris i no sedentaris

– Empreses agrupades (cooperatives i centrals de compra)

 

-QUÈ M’OFEREIX AQUEST PROGRAMA D’AJUDES?

Donar visibilitat a les empreses a internet:

Per què? Segons l’Institut Nacional d’Estadística, a Espanya més del 90% de la població consulta internet abans de realitzar una compra i el 70% realitza compres en línia de manera habitual, i les xifres creixen any rere any.

Per aquest motiu, els comerços i pymes han de tenir presència en línia, ja sigui a través d’una pàgina web, una botiga online, el posicionament de Google Maps o altres xarxes socials.

 

Automatització de procediments:

Per què? L’automatització de procediments com el control del magatzem, el tancament de caixa etc. ens ajuden a estalviar temps i a no cometre errors.

A més, les eines d’automatització com els CRM / ERP ens permeten realitzar l’anàlisi del nostre negoci des de qualsevol lloc i en temps real. Conèixer la variació de les vendes en funció de dies, horaris o fins i tot saber quins productes es venen més, ens ajuda a prendre decisions més efectives pel negoci.


Campanyes de visibilitat del negoci:

Per què? Si els comerços tradicionals o les micropymes volen competir amb les grans empreses i les franquícies que van guanyant cada vegada més terreny, han d’elaborar una bona estratègia de comunicació per donar a conèixer als seus clients la seva proposta de valor i els seus productes.

“Si no us coneixen, no existiu.”


Fidelització de clients:

Per què? Fidelitzar un client és sempre molt més rendible que aconseguir-ne un de nou. Representa una compra recurrent i un ambaixador que ens recomanarà a familiars i amics.

Els vals de descomptes, els tiquets de pàrquing o el repartiment a domicili són estratègies per fidelitzar els clients.

 

-METODOLOGIA:

Els nostres programes de dinamització d’empreses són programes personalitzats i adaptats a cada negoci en funció de les seves necessitats, recursos i situació particular.

A ETIF comptem amb un equip de consultors digitals que realitzen un diagnòstic de la situació i elaboren una proposta específica que es desenvoluparà de la mà de l’expert que millor s’adapti al programa.

La funció dels nostres consultors és ajudar l’empresa i acompanyar-la en tot el procés de transformació digital per resoldre dubtes i aconseguir els objectius marcats:

Anàlisi del negoci
Detecció de necessitats (Diagnòstic)
Elaboració de l’estratègia
Execució, formació i implementació (Suport continuat)
Anàlisi de resultats

 


Aprofita ara la subvenció del CCAM!

 

El termini per sol·licitar aquestes ajudes finalitza molt aviat.

Per a poder comentar els detalls d’aquesta subvenció, poden demanar cita trucant al telèfon: 610.277.477